دستور پخت شیرینی


دستور پخت شیرینی

طرز تهیه انواع شیرینی عید در خانه، طرز تهیه شیرینی برای مهمانی، طرز تهیه شیرینی خانگی ساده و شیرینی خشک همراه با عکس مرحله به مرحله و نکات لازم برای وا نرفتن، شیرینی بدون فر، راز خشک نشدن شیرینی عید، پف کردن و ماندگاری بالا برای عید نوروز را..


۴۷ نوع آموزش کامل شیرینی عید در خانه؛ با طعم قنادی

وقتی نزدیک عید میشه، خانم‌ها و آقایان با سلیقه و هنرمند به فکر درست کردن شیرینی‌های مختلف میوفتن. شیرینی‌هایی که ما در ادامه بهتون اموزش میدیم، از نظر هزینه‌ای نسبت به خرید از قنادی به صرفه تره! البته به هون خوشمزگی میشه؛ فقط باید نکاتی که برای هر شیرینی گفته میشه رو خوب رعایت کنید. یه نکته مهم دیگه برای درست کردن شیرینی‌های عید توی خونه، مدت زمان ماندگاریشونه. چون شیرینی‌های خونگی مواد افزودنی و نگهدارنده ندارن، حتما باید به این موضوع توجه کنید. معمولا شیرینی هایی که توی مواد سازندشون از تخم مرغ استفاده نشده، ماندگاری بیشتری داره.

در ادامه مطلب ما هر دو نوع شیرینی‌ها با ماندگاری بالا و ماندگاری کم برای عید نوروز ۱۴۰۱ رو به شما عزیزان در اکالا بلاگ آموزش میدیم.

۱- شیرینی نخودچی

شاید واقعا کمتر کسیو بتونید پیدا کنید که شیرینی نخودچی دوست نداشته باشه؛ شیرینی نخودچی رو هم میتونید ساده و هم با طعم شکلاتی درست کنید. یکی از لذت بخش ترین ویژگی‌های شیرینی نخودچی، بافت نرم و آب شدنش توی دهانه! اگر میخواین شیرینی هاتون به این خوبی باشن، از آرد نخودچی خونگی استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی رو در جدول زیر میبینید.

آموزش قدم به قدم تهیه شیرینی نخودچی رو با کلیک روی لینک مربوطه ببینید. ( یه موضوعی که شاید با دیدن عکس زیر جلب توجه کنه، تزیینات شکلاتی روی شیرینی هاست! این مرحله کاملا اختیاریه و اگر دوست نداشتین، میتونین مثل شیرینی نخودچی های داخل سینی از کنجد و خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.)

۲- شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی، شاید یکی از انتخاب‌هایی باشه که همیشه برای پذیرایی های عید در نظر گرفته میشه؛ رایج‌ترین مشکلاتی که پخت شیرینی نارگیلی توی خونه داره، خشک شدن یا میزان شیرینی کم یا زیاده! اگر این شیرینی رو با اندازه دقیق مواد اولیه ذکر شده درست کنید، به به هیچکدوم از این مشکلات برنمیخورین.

به طرز تهیه شیرینی نارگیلی در خانه مراجعه کنید و این شیرینی خوشمزه رو درست کنید.

۳- شیرینی بهشتی (کُرکی)

احتمالا شیرینی بهشتی جاهای زیادی به چشمتون خورده ولی شاید براتون جالب باشه که یکی دیگه از اسمای این شیرینی، کُرکیه! دلیلشم اینه که اگه بهش دست بزنین، مثل کرک به دستتون میچسبه ولی توی دهن خیلی سریع آب میشه. 

طرز تهیه شیرینی بهشتی رو در مقاله آن دنبال کنید.

۴- شیرینی پفکی گردویی

یکی از جذابیت های شیرینی پفکی، تو خالی بودنشه! این شیرینی، ازشیرینی‌های بسیار خوشمزه‌ی تبریزیه؛ شیرینی پفکی یکی از مناسب ترین انتخاب‌ها برای عید نوروزه! این شیرینی مواد اولیه بسیار ساده‌ای داره که تقریبا توی همه خونه‌ها پیدا میشه؛ درست کردنشم خیلی راحت و سریعه! 

مواد اولیه شیرینی پفکی گردویی به شرح زیر است.

در ادامه، طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی را در مقاله آن ببینید.

۵- شیرینی بادامی (کوکیز بادومی)

درسته اسم این شیرینی بادومیه ولی میتونید با هرچیزی که دوست دارید تزیینش کنید؛ اگر دقت کنید، این شیرینی یک رنگ و لعاب خاص داره که باعث زیباتر شدن و مجلسی‌تر شدنش میشه! این اتفاق به کمک شربت مخصوص این شیرینی میافته.

برای دیدن طرز تهیه کوکیز بادومی به همراه دستور شربت بار مخصوص و همچنین پودر بادام خانگی کلیک کنید.

۶- شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی جزو شیرینی‌های پرطرفدار و همه پسند سنتی ایرانی است؛ این شیرینی در ایام عید نوروز و سایر جشن های مناسبتی طرفداران زیادی دارد. شیرینی کشمشی طرز تهیه بسیار آسان و مواد اولیه قابل دسترسی دارد و وقتی آن را با مواد اولیه مرغوب و در خانه تهیه کنید، میتوانید میزان کشمش و تردی آن را بنا به سلیقه خود تنظیم کنید و در نهایت از نتیجه کار لذت ببرید. 

 برای مشاهده طرز تهیه شیرینی کشمشی و فوت و فن های آن، کلیک کنید.

۷- شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی از جمله پر طرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی‌های سنتی است؛ این شیرینی جزو شیرینی های عید و دارای اصالت قزوینی است. شیرینی پادرازی مثل اکثر شیرینی‌های قزوین دارای ماندگاری بالا ( حدود ۱ ماه ) است و به همین خاطر در بین مردم طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی را میتوان در سه رنگ، سفید ، کاکائویی و زعفرانی تهیه کرد.

 برای مشاهده طرز تهیه شیرینی پادرازی با تمام نکات کلیک کنید.

۸- شیرینی نسکافه‌ای

به کار بردن طعم‌های کمی تلخ مثل طعم قهوه و نسکافه علاوه بر ایجاد تنوع در مزه شیرینی‌ها، باعث متعادل شدن مقدار شیرینی اون‌ها هم میشه! شیرینی نسکافه ای به علت نداشتن تخم مرغ توی مواد تشکیل دهندش، ماندگاری بالایی داره و انتخاب مناسبی برای عید نوروزه. درست کردن این شیرینی نسبت به بقیه شیرینی ها راحت تره و اگر تجربه کمتری توی شیرینی پختن دارید، انتخاب مناسب تریه. 

برای دیدن دستور کامل تهیه این شیرینی به همراه عکس و توضیحات هر مرحله،طرز تهیه شیرینی نسکافه ای رو دنبال کنید.

۹- شیرینی برشتوک شکلاتی

این شیرینی بر خلاف بقیه شیرینی‌ها نیاز به فر نداره. دردسرهای درست کردنشم کمتر از بقیه شیرینی هاست. طعم این شیرینی تا حد زیادی مثل شیرینی نخودچیه؛ البته به علاوه طعم شکلات. 

 برای دیدن دستور مرحله به مرحله تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی، کلیک کنید.

۱۰- شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی

این نوع شیرینی نوستالژی و یادآور دوران کودکیه. شیرینی یا بیسکوییت مربایی با طعم لطیفی که داره، انتخاب خیلی خوبی به عنوان شیرینی خونگی عیده! یکی از مزیت‌های درست کردن شیرینی مربایی توی خونه اینه که می‌تونید مزه شیرینیشو به دلخواه خودتون تغییر بدین.

 برای مشاهده ادامه طرز تهیه شیرینی مربایی کلیک کنید.

۱۱- شیرینی میکادو

میکادو جز شیرینی‌هایی هست که بدون فر و خیلی راحت میتیونید درست کنید. در ۲ طعم وانیلی و شکلاتی.

بافت این شیرینی مثل بیسکوییت های ویفره! برای مشاهده طرز تهیه شیرینی میکادو در خانه کلیک کنید.

۱۲- کوکی مخملی (شیرینی مخملی)

اگر به دنبال زیباتر کردن میزهای پذیراییتان هستید، این شیرینی بسیار مناسب است! کوکی مخملی را میتوانید در رنگ های مختلف ( رنگ خوراکی قنادی ها) و شکل های مختلف درست کنید. این شیرینی ها نه تنها برای عید بلکه برای سایر مناسب ها هم ایده خوبی است. میتوانید آن را به شکل قلب، گل، دایره یا مربع ساده و.. درست کنید.

معمولا این شیرینی ها را با شکر یا پودر قند تزیین می‌کنند و به همین دلیل به آن شیرینی شکری هم می‌گویند. آموزش مرحله‌ای شیرینی مخملی شکری را اینجا ببینید.

۱۳- قرابیه سیب و دارچین

درست کردن این شیرینی در تعداد بالا کمی سخت و زمان بر است. اما در صورتی که میخواهید برای تنوع یک شیرینی متفاوت درست کنید، انتخاب بسیار خوشمزه‌ای است. شیرینی سیب و دارچین که با نام قرابیه هم شناخته میشود، معمولا در ابعاد بزرگ تا متوسط درست میشود و برای دورهمی های خانوادگی با تعداد کم توصیه می‌شود.

بعد شکر رو به مخلوط شیر و خمیر مایع اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. حالا نصف آرد رو اضافه می‌کنیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم. یک پنس نمک رو اضافه می‌کنیم و بعد کره به دمای محیط رسیده رو اضافه و مخلوط می‌کنیم.

 آموزش تصویری شیرینی سیب و دارجین را اینجا ببینید.

۱۴- شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار که اصالتی اروپایی دارد، در همه جای دنیا پر طرفدار شده! البته این شیرینی به علت استفاده زیاد از مغزهایی مانند گردو سنگین تر از بیقه شیرینی هاست؛ ابعاد آن هم از شیرینی های ریزی مانند نخود چی بزرگتر است. اصلی ترین زحمت مربوط به درست کردن این شیرینی، خرد و نگینی کردن گردوهاست! ولی به طم خیلی خوبش می ارزد.

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی به همراه فیلم آموزشی را اینجا ببینید.

۱۵- کلوچه کنجدی

یکی از شیرینی‌های خوشمزه که با طعم‌های مختلف می‌توانید در منزل درست کنید و همانند کلوچه‌های بازار شود، کلوچه کنجدی است. این کلوچه را با طعم‌های دیگری مانند نارگیل و خرما نیز می‌توان درست کرد. کلوچه چیزیه که همه ما برای عصرونه دوسش داریم و مخصوصا کودکان به آن علاقه دارند. 

این کلوچه برای هر زمانی مناسب است. برای عید نوروز می‌توانید در سایز کوچک جهت پذیرایی از مهمان آماده کرده و سرو نمایید. حالت پفکی و نرم آن لذت بخش خواهد بود.

برای تهیه کلوچه کنجدی به مواد زیر نیاز داریم:

میتوانید طرز تهیه کلوچه کنجدی را اینجا ببینید.

۱۶- لوز بادام

لوز بادام یک شیرینی عید خوشمزه مخصوص استان آذربایجان و شهر تبریز است. لوزها می‌توانند طعم‌های مختلف داشته باشند با طعم‌های نارگیل، پسته، گردو و بادام.

برای ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی لوز بادام اینجا کلیک کنید.

۱۷- شیرینی قرابیه بادام تبریز

قرابیه که به ترکی آذربایجانی قورابیه نیز گفته می‌‎شود، نوعی شیرینی خاص و سنتی شهر تبریز است. جالب است بدانید که پخت این شیرینی تنها به شهر تبریز ختم نمی‌شود و در شهرهای قزوین، زنجان و حتی در جهموری آذربایجان و ترکیه نیز این شیرینی آماده می‌شود. قرابیه در شهر تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می‌شود. قرابیه انواع مختلف دارد که از پرطرفدارترین آن‌ها می‌توان به قرابیه بادام اشاره کرد که در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این شیرینی خوشمزه بپردازیم پس در ادامه با ما همراه باشید.

برای تهیه قرابیه دو روش وجود دارد که روش اول بسیار ساده است و برای افرادی که مهارت خاصی در شیرینی پختن ندارند استفاده می‌شود و روش دوم، روش اصیل تبریزی به همراه فوت و فن‌های خاصی است. در روش اول مراحل زیر را انجام می‌دهیم:

برای مشاهده ادامه مراحل این شیرینی خوشمزه و محبوب می‌توانید مقاله طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز را مطالعه کنید.

۱۸- شیرینی پنجره‌ای

شیرینی پنجره‌ای به دلیل پخت ساده و آسان از محبوبیت بالایی برخوردار است. جالب است بدانید که این شیرینی پرطرفدار با نام‌های دیگری از جمله نان پنجره‌ای، خاتون پنجره و مُنَقّا نیز شناخته می‌شود. این شیرینی با توجه به تنوعی که دارد می‌توان به سادگی در اَشکال و سایز مختلف پخته شود و مورد استفاده قرار گیرد اما به چه مواد اولیه‌ای برای پخت این شیرینی خوشمزه نیاز است؟

برای مشاهده ادامه مراحل پخت این شیرینی خوشمزه به همراه عکس‌های هر مرحله می‌توانید مقاله طرز تهیه شیرینی پنجره ای را مطالعه کنید.

۱۹- قرابیه بادبزنی

شیرینی یا قرابیه بادبزنی از شیرینی های ترکیه‌ای بسیار خوشمزه و زیباست که شکل و طرح روی شیرینی شبیه بادبزن است این شیرینی جزو شیرینی های خشک محسوب میشود و میزان شیرینی متعادل و ملایمی دارد و برای عصرانه و کنار چای بسیار مناسب است.

برای ادامه مطلب طرز تهیه قرابیه بادبزنی اینجا کلیک کنید.

۲۰- شیرینی گل رز(تاتلی)

شیرینی گل رز یک شیرینی ترکیه‌ای خوشمزه است که مانند باقلوا شربت دارد و برای پذیرایی در عید مناسب است. برای درست کردن شرینی گل رز به مواد زیر نیاز داریم.

برای تهیه شیرینی اول شربت اون رو آماده میکنیم:

برای مشاهده ادامه طرز تهیه شیرینی گل رز اینجا کلیک کنید.

۲۱- باسلوق

باسلوق یک شیرینی و دسر خوشمزه برای شب یلدا و عید نوروز است، که در بازار یافت می‌شود. اما آن را در منزل هم می‌توانید درست کنید. برای تهیه این دسر خوشمزه که حالت ژله‌ای دارد، به مواد زیر نیاز داریم:

برای مشاهده ادامه طرز تهیه باسلوق اینجا کلیک کنید.

۲۲- شیرینی توت

شیرینی توت یک شیرینی قدیمی، سنتی و خوشمزه است که برای شب یلدا و عید نوروز مناسب است. این شیرینی را به جای قند با چای می‌توانید بخورید و از خوردن آن لذت ببرید. ما در این دستور شیرینی توت را در سه طعم به شما آموزش می‌دهیم.

در آخر مواد کاملا شکل پودری دارن. برای ادامه طرز تهیه شیرینی توت اینجا کلیک کنید.

۲۳- شیرینی هلویی

شیرینی هلویی شیرینی ماندگار و خوشمزه برای پذیرایی از مهمان و پذیرایی در مجالس است. در این طرز تهیه ب خمیر ژلارد برگ ان را درست می‌کنیم که حالت زیبایی به شیرینی شما می‌دهد. برای تهیه شیرینی هلویی به مواد زیر نیاز داریم:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی هلویی خوشمزه با خمیر ژلارد بر روی لینک کلیک کنید.

۲۴- شیرینی نارگیلی شکلاتی

شیرینی نارگیلی شکلاتی یک شیرینی خوشمزه با ماندگاری بالا برای عید است که ما در این آموزش ما این شیرینی را بدون آرد و روغن مایع درست می‌کنیم. برای تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی به مواد زیر نیاز داریم:

برای دیدن عکس و نکات ریز در تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی و تزیین آن، بر روی لینک طرز تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی کلیک کنید.

۲۵- شیرینی پسته ای

شیرینی پسته ای یک شیرینی قدیمی و خوشمزه است که برای عید نوروز انتخاب خوب و به جایی است. این شیرینی با موادی چون پودر قند، پودر پسته، آرد سفید و … درست می‌شود. برای طرز تهیه شیرینی پسته ای با ما همراه شوید.

شیرینی شما آماده است. برای مشاهده جزئیات این شیرینی و نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن در طرز تهیه شیرینی پسته ای اینجا کلیک کنید.

۲۶- میوه شکلاتی

میوه شکلاتی یک شیرینی خوشمزه یا به نوعی دسر است، که برای پذیرایی از مهمان و با هر میوه‌ای قابل درست کردن است. برای تهیه میوه شکلاتی به مواد زیر نیاز داریم:

برای ادامه طرز تهیه میوه شکلاتی بر روی لینک کلیک کنید.

۲۷- سوهان کنجدی (کرانچی توری)

سوهان کنجدی یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ایست که می‌توانید برای عید درست کنید و مدت زمان طولانی آن را نگه دارید. سوهان کنجدی نیاز به مواد زیادی ندارد و بدون آرد و تخم مرغ است. مواد اولیه سوهان کنجدی به شرح زیر است:

چنانچه طرز تهیه سوهان کنجدی را با عکس مرحله به مرحله و نکات ریز می‌خواهید بر روی لینک کلیک کنید.

۲۸- شیرینی لوز زعفرانی

شیرینی لوز زعفرانی یک شیرینی خوشمزه تبریزی است. این شیرینی زرد رنگ از پودر بادام و زعفران درست شده و نیاز به فر ندارد. بنابراین درست کردن آن آسان است. برای درست کردن لوز زعفرانی به مواد زیر نیاز داریم:

برای ادامه مطلب طرز تهیه لوز زعفرانی و طریقه برش و گذاشتن در قالب بر روی لینک کلیک کنید.

۲۹- گز آردی 

گز یکی از سوغاتی‌های خوشمزه شهر اصفهان و یزد است، که به راحتی در منزل می‌توانید درست کنید. برای طرز تهیه گز خانگی نیاز به مواد افزودنی مانند نشاسته و روغن نیست. گز خوشمزه آردی را برای عید نوروز می‌توانید درست کنید و برای پذیرایی از مهمان استفاده کنید.

برای برش گز و آماده کردن با آرد می‌توانید بر روی طرز تهیه گز آردی خانگی کلیک کنید.     

۳۰- شیرینی کوکی تویکس

شیرینی کوکی تویکس یک شیرینی خوشمزه وخ خاص برای پذیرایی در سال نو و در طول ایام سال است. این شیرینی خوشمزه طعمی فوق العاده دارد و با طعم کاراملی از شکلات توئیکس الهام گرفته شده است. برای تهیه شیرینی تویکس به مواد زیر نیاز داریم:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی کوکی تویکس و طریقه درست کردن لایه کاراملی روی شیرینی بر روی لینک کلیک کنید.

۳۱- شیرینی شکری

شیرینی شکری یک شیرینی قدیمی و خوشمزه است که برای شیرینی عید گزینه مناسبیه. برای طرز تهیسه شیرینی شکری همانند قنادی‌ها به مواد زیر نیاز داریم:

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بگذارید و برای ادامه طرز تهیه شیرینی شکری و طریقه برش خمیر و قالب آن بر روی لینک کلیک کنید.

۳۲- شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یک شیرینی خوشمزه و قدیمی است که طرفداران بیشماری دارد. مخصوصا که این شیرینی در خانه درست شود و داغ باشد. برای طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی به مواد زیر نیاز داریم:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی دانمارکی اینجا کلیک کنید.

۳۳- سوت شیرینی سی تبریز

سوت شیرینی سی تبریز یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده تبریز و مراغه است که با کمترین مواد اولیه می‌توان آن را درست کرد. شیرینی شیر را در طعم‌های مختلف کاکائویی، زعفرانی و … می‌توان درست کرد.

برای تهیه سوت شیرینی تبریز به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

برای ادامه طرز تهیه سوت شیرینی سی به مقاله آن مراجعه کنید.

۳۴- شیرینی زبان

شیرینی زبان از شیرینی‌های خشک محبوب و قدیمی ایرانی است که درست کردن آن در منزل خالی از لطف نیست.

برای طرز تهیه شیرینی زبان خانگی برای شب عید به مواد زیر نیاز دارید:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی زبان خانگی با طعم فوق العاده برای عید به مقاله ان مراجعه کنید.

۳۵- شیرینی رومیاس بادامی

شیرینی رومیاس یک نوع شیرینی ایتالیایی خوشمزه است که در این طرز تهیه شیرینی رومیاس بادام را آموزش می‌دهیم.

برای ادامه طرز تهیه شیرینی رومیاس به مقاله آن مراجعه کنید.

۳۶- شیرینی سابله شکلاتی

شیرینی سابله یک شیرینی فرانسوی خوشمزه و ساده است که می‌توانید به عنوان شیرینی عید نوروز آن را در منزل تهیه کنید.

برای تهیه شیرینی سابله به مواد زیر نیاز دارید.

برای مشاهده ادامه طرز تهیه شیرینی سابله به مقاله ان مراجعه کنید.

۳۷- قطاب یزدی

قطاب از شیرینی‌های خوشمزه و اصیل ایرانی و برای شهر یزد یا کرمان است. برای تهیه قطاب یزدی به مواد زیر نیاز دارید.

برای ادامه طرز تهیه قطاب یزدی به مقاله آن مراجعه کنید.

۳۸- شیرینی رویال

شیرینی رویال از شیرینی های مدرن و خوشمزه است که از یک لایه فیلینگ شکلاتی تشکیل شده است.

برای تهیه این شیرینی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.

برای ادامه طرز تهیه شیرینی رویال مجلسی می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

۳۹- شیرینی رسپیری

شیرینی رسپیری یا همان شیرینی نسکافه تلخ یکی از شیرنی‌های جذاب و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید.

برای طرز تهیه شیرینی رسپیری به مواد زیر نیاز دارید.

برای ادامه طرز تهیه شیرینی رسپیری می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

۴۰- شیرینی حاجی بادام

شیرینی حاجی بادام از شیرینی‌های سنتی شهر یزد است که همان طور که از اسمش مشخص است، با پودر بادام درست می‌شود.

برای تهیه این شیرینی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی حاجی بادام به محتوای آن مراجعه کنید.

۴۱- شیرینی اسلایس بادام قالبی

این شیرینی خوشمزه به راحتی در منزل درست می‌شود و مناسب پذیرایی از مهمانان است. این شیرینی از بادام پرک درست شده و باید قالب سیلیکونی در منزل داشته باشید.

برای تهیه اسلایس بادام قالبی به مواد زیر نیاز دارید

برای ادامه طرز تهیه اسلایس بادام قالبی می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

۴۲- شیرینی رول بادام زمینی و شکلات

در طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات نیاز به فر ندارد. به راحتی در منزل و با مواد اولیه کم می‌توانید این شیرینی خوشمزه را برای عید تهیه کنید.

برای تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات به مواد زیر نیاز دارید:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات به مقاله آن مراجعه کنید.

۴۳- شیرینی رینگ آجیلی

شیرینی رینگ آجیلی یک شیرینی خوشمزه و ساده با ماندگاری بالا است که برای عید نوروز توصیه می‌شود.

شیرینی رینگ آجیلی را به راحتی در منزل می‌توانید تهیه کنید.

برای ادامه طرز تهیه شیرینی رینگ آجیلی به مقاله آن مراجعه کنید.

۴۴- شیرینی کوکیز بادام زمینی

اگر به دنبال شیرینی لاکچری و مدرن برای پذیرایی از مهمان در عید نوروز هستید، شیرینی کوکیز بادام زمینی می‌تواند خواسته شما را برآورده کند.

برای تهیه شیرینی کوکیز بادام زمینی به مواد زیر نیاز دارید.

برای ادامه طرز تهیه شیرینی کوکیز بادام زمینی می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

۴۵- شیرینی بیسکوئیتی پسته ای کرم دار

بیسکوئیت پسته ای کرم دار، شیرینی خوشمزه و خاص برای عید نوروز است که می‌توانید برای عید نوروز از خوردن و درست کردن آن لذت ببرید.

برای طرز تهیه شیرینی بیسکوئیتی پسته ای به مواد زیر نیاز دارید:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی بیسکوئیت پسته‌ای کرم دار می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

۴۶- شیرینی نان چایی قزوین

یکی از شیرینی های پرطرفدار سنتی که مخصوص شهر قزوینه، شیرینی نان چایی است. این شیرینی آسان و خوشمزه به رتحتی در منزل قابل درست کردن است.

موادی که در این شیرینی استفاده می‌شود، به شرح زیر است:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی نان چایی قزوین به مقاله آن مراجعه کنید.

۴۷- شیرینی رزت شکلاتی و قهوه

اگر طعم شکلات و قهوه را با هم می‌پسندید، شیرینی رزت شکلات و قهوه برای عید نوروز گزینه خوبی است.

برای تهیه شیرین زرت شکلات و قهوه به مواد زیر نیاز دارید:

برای ادامه طرز تهیه شیرینی رزت قهوه و شکلات به مقاله آن مراجعه کنید.

سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید و اگر دوست دارید دستور پخت شیرینی دیگری به این شیرینی ها اضافه شود، در قسمت نظرات برای ما بنویسید. برای دیدن دستورات آشپزی دیگر اینجا کلیک کنید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیرینی ماکارون شکلاتی شیرینی ماکارون شکلاتی یکی از انواع شیرینی ها خاص کشور فرانسه است که با دستورهای متنوعی درست می …

طرز تهیه نان شیر به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان شیر نان شیر یکی از انواع نان های نرم و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه کیک صبحانه ساده به روش خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک صبحانه کیک صبحانه یکی از انواع کیک های پرطرفدار و ساده بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که در کشورمان با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی دانمارکی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی پای سیب مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه شکر و خمیر مایه درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس کمی مخلوط می کنیم و روی کاسه را با درپوش می پوشانیم تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه جداگانه می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس مخلوط خمیر مایه و زعفران را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست درون کاسه جمع شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

طرز تهیه شیرینی نخودچی ساده خونگی با طعمی بی نظیر

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم خمیر در یک جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله کرم میانی شیرینی را آماده می کنیم، برای این منظور نشاسته، شکر و شیر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و هم می زنیم.

مرحله پنجم

زمانی که نشاسته و شکر درون شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه میانی غلیظ شود. پس از اینکه بافت مایه میانی همانند فرنی غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود.

مرحله ششم

حالا به سراغ درست کردن شهد روی شیرینی می رویم، برای این منظور ابتدا شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس بدون هم زدن قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذرات شکر حل شود و شربت جوش بیاید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده با پیمانه و طعمی بی نظیر

مرحله هفتم

پس از اینکه شهد ریز جوش زد، زعفران دم کرده را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت بماند تا غلیظ شود. زمانی که مایه میانی شیرینی خنک شد آن را درون قیف یکبار مصرف می ریزیم.

مرحله هشتم

در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت زمان استراحت خمیر، آن را روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به صورت نازک پهن کرده، سپس اطراف خمیر را جدا می کنیم تا مرتب شود.

مرحله نهم

در ادامه مایه میانی را به صورت عمودی یک طرف خمیر پایپ کرده، سپس خمیر را رول می کنیم و به اندازه های دلخواه برش می زنیم. حالا زرده تخم مرغ را به همراه شیر و زعفران دم کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

طرز تهیه شیرینی نعلی ساده به روش قنادی با طعم بی نظیر

مرحله دهم

حالا مواد رومال را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس برس را به آن آغشته کرده و روی خمیر ها می مالیم. در ادامه به دلخواه روی هر خمیر مقداری کنجد یا خلال بادام می ریزیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله خمیر ها را درون سینی فر با فاصله از هم می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا به طور کامل پخته شوند.

مرحله دوازدهم

پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳ الی ۴ دقیقه گریل شوند تا روی آن ها کاملا طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم.

طرز تهیه شیرینی لوتکا به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

مرحله سیزدهم

حالا اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شوند، سپس برس را به شهد آغشته می کنیم و روی شیرینی ها می مالیم. در پایان شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

دستور پخت شیرینی

    نظرات بسته شده اند