طرز تهیه مربای پوست پسته تصویری


طرز تهیه مربای پوست پسته تصویری

آیا می‌دانستید زمانی که پسته تازه دارید می‌خورین، با پوست آن می‌توانید مربا درست کنید!! مربای پوست پسته یکی از خوشمزه‌ترین مرباها است که در این مقاله…


طرز تهیه مربای پوست پسته نکات کلیدی در خوشمزه‌تر شدن آن

مربای پوست پسته(Pis achio) یک مربای خاص است. از آن مرباهایی است که تا استفاده نکنید، متوجه خوشمزگی آن نمی شوید. عطر و طعم خاص آن بسیار جذب کننده است. درست کردن این نوع مربا خیلی آسان است و هر کسی می‌تواند آن را در منزل درست کند. همراه یک نان داغ بربری و یک کره ، صبحانه خوبی خواهید داشت. پس زود تصمیم بگیرید و مواد آن را تهیه و درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پسته تازه را خریداری کنید و مغز آن را بخورید، اما پوستش را دور نریزید و با آن یک مربای خوشمزه درست کنید. با ما در قسمت آشپزی از اکالا بلاگ همراه باشید.

مواد لازم مربا پوست پسته:

روش تهیه مربای پوست پسته:

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه؛ نکات کلیدی با عکس

در ابتدا پوست پسته تازه را با دقت از پوست سخت آن جدا کنید تا پاره نشود . پوست های پسته را  شسته و با مقداری آب در قابلمه بریزید و ۲۰ دقیقه روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد. زمان جوشیدن پسته پنج دقیقه است.

سپس در آبکش بریزید تا آب آن جدا شود . سپس پوست‌های پسته را یک ساعت در آب سرد و خنک بریزید، بعد از اینکه در آب سرد استراحت دادید و در طول این مدت ۳ تا ۴ مرتبه آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. بعد داخل آبکش بریزید .

در این مرحله تعداد هلی را که داشتید، کوبیده و داخل یک تنظیف یا توری قرار دهید و با نخ یا بند سر آن را ببندید.

بعد از اینکه آب اضافه آن گرفته شد پوست پسته ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کاملاً آب اضافه آن گرفته شود. اکنون شکر را با سه و نیم پیمانه آب و هل بجوشانید تا قوام آید. پوست پسته ها را به شربت سرد اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید، آب‌لیمو و گلاب را نیز اضافه کرده بجوشانید.

نکته : زمانی که پوست پسته ها بعد از جوشیدن خنک شد اجازه دهید دو ساعت به همان حالت بماند تا خنک شود و شهد به خورد پوست پسته ها جذب شود.

زمانیکه شربت قوام آمد از روی حرارت بردارید و بعد از سرد و خنک شدن، تنظیف هل را از مربا خارج کنید و مربا را داخل شیشه های دردار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

زمانی که احساس کردید تلخی پوست پسته با چند بار جوشیدن از بین نرفت مجددا پوست پسته را بجوشانید.

در صورت دلخواه می‌توانید زعفران دم کرده به اندازه دلخواه اضافه کنید تا مربای شما رنگ خوبی بگیرد.

در صورت دلخواه خلال پسته به میزان لازم داخل مربا بریزید.

برای طرز تهیه خلال پسته خانگی اینجا کلیک کنید.

نکات کلیدی در طرز تهیه پوست پسته که باید بدانید!

دلیل کپک زدگی مربای پوست پسته چیست؟

اگر مربای شما بعد از مدتی کپک زد، به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت شما به اندازه کافی غلیظ نشده و شکر آن کم هست. اگر به این صورت بود دوباره داخل آن شکر بریزید و بگذارید چند جوش بزند تا غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت فرنگی🍓؛ رازهای شکرک نزدن آن

خواص بینظیر “پوست پسته”:

حالا که با خواص پوست پسته آشنا شدید، مربای پوست پسته را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه مربای پوست پسته ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشک انار ملس به روش بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشک انار ترشک انار یکی از انواع خوردنی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار فصل پاییز است، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه مربای انجیر به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می …

طرز تهیه مارمالاد زردآلو به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مارمالاد زردآلو مارمالاد زردآلو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان تزیین برخی از شیرینی …

طرز تهیه مربای پوست پسته

مربای پوست پسته یکی از انواع مرباهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای پوست پسته در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

طرز تهیه مربای به خانگی و خوشرنگ با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربای پوست پسته

مرحله اول

برای تهیه مربای پوست پسته ساده ابتدای کار پوست پسته تازه را به آرامی جدا می کنیم، سپس درون یک ظرف مناسب می ریزیم. توجه داشته باشید از پوست پسته هایی که کاملا سالم و بدون زدگی هستند استفاده کنید.

مرحله دوم

حالا پوست پسته را به آرامی می شوییم، سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در ادامه پوست پسته ها را درون قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم پوست پسته به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند. در ادامه پس از گذشت این زمان پوست پسته را درون آبکش می ریزیم و آبکش می کنیم. این کار را ۴ تا ۵ مرتبه تکرار می کنیم تا تلخی پوست ها گرفته شود.

طرز تهیه مربای بالنگ به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

مرحله چهارم

حالا پوست پسته ها را تست می کنیم و زمانی که تلخی آن ها کاملا گرفته شد درون کاسه حاوی آب و یخ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۱۲ ساعت درون آب و یخ استراحت کنند. در ادامه شهد مربا را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

برای این منظور آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم ذرات شکر درون آب حل شود. در ادامه نصف گلاب و هل را به شهد اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا با برس مرطوب مدام اطراف قابلمه را تمیز می کنیم تا شهد شکرک نزند. در ادامه مقداری پودر زعفران درون شهد می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا شهد زعفرانی شود. در ادامه اجازه می دهیم شهد به قوام یرسد.

طرز تهیه مربای کامکوات به روش بازاری و با طعمی بی نظیر

مرحله هفتم

در این مرحله پوست پسته را درون آبکش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا خارج شود. در ادامه زمانی شهد به قوام رسید، پوست پسته را درون آن می ریزیم، سپس کمی مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم پوست پسته درون شهد جوش بزند تا شهد غلیظ شده، سپس به خورد پوست پسته برود. در ادامه ۱۰ دقیقه آخر پخت آب لیمو ترش تازه و باقی مانده گلاب و هل را به مربا اضافه می کنیم، سپس به آرامی مخلوط می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله مغز پسته را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و یا از خلال پسته استفاده می کنیم، سپس مغز پسته یا خلال پسته را درون مربا پوست پسته می ریزیم و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

طرز تهیه مربای تمشک به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

مرحله دهم

حالا زمانی که مربا پوست پسته به غلظت مطلوب رسید حرارت را خاموش می کنیم، سپس اجازه می دهیم مربا به مدت ۴ ساعت در دمای محیط بماند تا کاملا خنک شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب می کنیم.

مرحله یازدهم

در نهایت درون ظرف شیشه ای را با پارچه تمیز خشک می کنیم، سپس مربا را درون آن می ریزیم و درب شیشه را محکم می بندیم، سپس درون یخچال نگهداری می کنیم. در آخر مربا پوست پسته را با کره و نان تازه میل کنید. نوش جان.

طرز تهیه مربای پوست پسته تصویری

    نظرات بسته شده اند